Arnold Schwarzenegger s-a reprofilat. Unde lucrează acum Terminator?

Arnold

Arnold Schwarzenegger s-a reprofilat. A lăsat Hollywood-ul în urmă pentru a vinde mașini. E doar o farsă, dar actorul a reușit să păcăsească mai mulți clienți ai unei reprezentanțe auto.

Arnold s-a deghizat în vânzător de mașini. O mustață, o perucă și o șapcă și a fost gata de treabă. Și un nume nou, mai ușor de pronunțat decât cel real: Howard Kleiner.

Noul Howard – fostul Arnold a încercat să-i facă să se răzgândească pe clienții sosiți în showroom pentru a cumpăra o mașină electrică sau una hibridă. Cămașa hawaiiană și limbajul colorat i-au făcut pe clienți să ridice din umeri și să privească mirați.

În schimbul mașinilor cu emisii zero sau emisii reduse, silențioase și economice, vânzătorul le-a propus un Hummer.

VIDEO

„Asta o să-i enerveze pe vecinii mei”, a spus cel venit să cumpere un Nissan LEAF cu motor electric și baterie.

“I’ll be back”, l-a anunțat Arnold transformat un Howard pe un alt client, care nu a recunoscut însă, replica din “Terminator”.

Comerciant auto de ocazie, fostul Arnold – actual Howard le-a explicat celor care au trecut pragul magazinului că mașinile cu propulsie convențională au un scop “excelent”: poluează și astfel, populația va fi redusă treptat. “Asta e și ideea!”, le-a spus el ca și cum le-a dezvăluit un mare secret.

“Vrem să vorbim cu șeful tău”, i-au cerut clienții furioși. Câteva minute mai târziu, Arnold >>> Citește continuarea pe www.missauto.ro!

Adaugati comentariu