Arnold Schwarzenegger și-a luat Hummer H1 electric

Arnold Schwarzenegger Hummer

Arnold Schwarzenegger a visat mereu la momentul acesta. Voia un monstru pe roți care să nu polueze și l-a primit de la Kreisel Electric. Noua mașină a lui Terminator este primul Hummer H1 electric construit vreodată.

SUV-ul uriaș a fost prezentat la deschiderea noului centru de cercetare și dezvoltare al companiei din Rainbach, Austria. Hummer-ul H1 electric a fost realizat în numai două luni. Monstrul eco este propulsat de o baterie de 100 kWh și două motoare electrice, montate câte unul pe fiecare dintre punți, acestea asigurându-i astfel tracțiune integrală și dezvoltând 483 de cai putere.

Vezi aici ce mașină electrică mai are Arnold Schwarzenegger!

Hummer-ul care cântărește, în această configurație, nici mai mult, nici mai puțin decât 3.300 de kilograme, se laudă cu o autonomie de 300 de kilometri, dar cu o viteză maximă de numai 120 km/h.

Compania nu intenționează să creeze modele H1 electrice în serie, dar speră să-i facă pe plac fostului guvernator al Californiei: “Kreisel Electric mi-a făcut un G-Class electric iarna trecută. Și acum un Hummer. Dacă o ține tot așa, probabil că în curând, voi putea să zbor de aici până la […]

Adaugati comentariu