Art Car: Renault Kwid pentru prima dată în Europa

Renault Kwid își face apariția pentru prima dată în mod oficial pe continentul European. Mult așteptatul crossover de clasă mini va fi expus de marca franceză lângă Paris, sub formă de art car.

Autorul desenelor vii colorate care împodobesc mini SUV-ul Renault sunt semnate de artistul francez cu origini indiene, Shombit Sen. Potrivit creatorului său, Renault Kwid Art Car reprezintă un „dialog între pictură și design auto, între artă și tehnologie”.

Espace Culturel MarcJacquet, expoziția care va găzdui premiera europeană a micului Renault Kwid se află la Barbizon, un orășel situat la 60 km depărtare de capitala Franței, Paris. Publicul va putea admira micul art car până pe 27 decembrie.

renault-kwid (4)

Animat de un motor aspirat de 1 litru cu trei cilindri, Renault Kwid este așteptat și pe piața din Europa, din 2017, sub sigla Dacia.

Sub SUV-urile de clasă mică și compactă mai există o nișă neexplorată încă de aproape nimeni. Aici,
Renault a fost mai agil decât concurența. În același segment, Suzuki a lansat un nou Ignis, iar VW a înghețat proiectul Taigun construit pe baza lui Up, care este considerat prea scump.

Renault Kwid (viitorul Dacia mini SUV) este un model absolut nou construit pe o platformă complet nouă. Și nu este un model clasic de clasă mini ci un “model cu alură de SUV” ca să folosim cuvintele lui Renault.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE VIITORUL SUV DE CLASĂ MINI DACIA AICI

Adaugati comentariu