Arta se întoarce pe MIMI EVO

Arta se intoarce pe MIMI autoexpert.ro

Anul trecut, MIMI a arătat că este mai mult decât un simplu automobil de competiţie. A fost inclusiv un obiect de artă ambulant, având şase lucrări pictate pe plafon. Proiectul s-a autointitulat “Cea mai rapidă galerie de artă din lume”. Arta se întoarce pe MIMI EVO, de această dată în colaborare cu Galeria Galateca, în cadrul Creative Sustainability Week, care are loc în această săptămână la Bucureşti. Foto: Flavius Croitoru

 

Mâine, 17 mai, de la ora 17:00, în faţa Galeriei Galateca, MIMI EVO va primi o lucrare nouă pe acoperiş. Tânărul artist Bogdan Cazacincu va picta live o lucrare pe plafonul mașinii de curse. Aceasta tratează tema dezvoltării durabile şi a legăturii omului cu natura. După realizarea desenului, MIMI va fi expus în faţa Galeriei Galateca până joi, 19 mai.

Arta se intoarce pe MIMI autoexpert.ro

Galeria Galateca şi Asociația Culturală Neo Art România prezintă în perioada 12–21 mai 2022 ediția-pilot a proiectului CSWeek – SĂPTĂMÂNA CREATIVITĂȚII SUSTENABILE. Aceasta îşi propune să aducă împreună comunități diferite, artişti, industrii creative, mediul corporate, activişti şi ONG-uri, precum și publicul larg. Astfel, va prezenta inițiative sustenabile pozitive, creatori, expoziții, soluții, reunite pe o platformă a sustenabilității creative.

 

Arta se întoarce pe MIMI EVO în cadrul CSWeek

Offline, Harta CSWeek cuprinde 12 spații partenere, în care se regăsesc instalații de artă sustenabilă. Aceasta este prezentată într-un tur susţinut de modele electrificate BMW, având punct de pornire expoziția centrală, cu cele şapte vitrine şi camera neagră de la Galeria Galateca. A doua componentă este platforma online www.csweek.ro, de conectare a celor interesați în sustenabilitate creativă, care colectează informații şi resurse legate de dezvoltare durabilă generând un pilot pentru Rețeaua Română de Sustenabilitate Creativă (Romanian Network for Creative Sustainability).

➡ Cine este MIMI EVO? 💡

Vineri, MIMI pleacă spre o nouă etapă în Campionatul de Viteză în Coastă, la Măgherani. Înainte are o oprire la evenimentul Poli Auto Fest, unde, între orele 10.00 şi 13.00, se va prezenta vizitatorilor.

Arta se intoarce pe MIMI autoexpert.ro

Sâmbătă, 20 mai, Andrei Barbu revine la comenzile MIMI şi continuă cea mai importantă campanie a proiectului. Echipa Engage Engineering continuă dezvoltarea cu optimizarea sistemului de frânare şi a celui de management termic, iar experienţa acumulată într-o nouă etapă este un nou pas necesar.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top