#ArtMeMINI este numele proiectului prin care showroomurile Mini găzduiesc instalații artistice

Alexandru Mariş deschide seria #ArtMeMINI cu o expoziţie personală şi un proiect dedicat aniversării de 60 de ani MINI.

Începând cu luna decembrie showroomurile MINI din România, Automobile Bavaria Băneasa şi Auto Cobălcescu, vor găzdui proiectele unor artişti români care au ca inspiraţie lumea automobilului, sub numele #ArtMeMINI.

Proiectul a apărut în urma colaborărilor constante pe care BMW Group România le-a avut în ultimii ani cu artiști precum Adrian Mitu, Amirou Diallo sau Andra Mihai.

În cadrul proiectului #ArtMeMINI vor fi prezentate trimestrial noi expoziții și se încearcă creearea unei comunități în care centrele MINI să ofere spațiu personal de exprimare și promovare artiștilor implicați.

Prima expoziţie din seria #ArtMeMINI îi aparţine lui Alexandru Mariş şi are în prim-plan un proiect dedicat aniversării de 60 de ani a mărcii MINI. Este vorba de un catalog de schiţe cu 60 de lucrări ce creează o perspectivă unică asupra istoriei bogate a mărcii.

Catalogul este prezentat simultan în cele două showroomuri MINI din Bucureşti. Alături de catalog, în expoziţie se regăsesc şi mai multe lucrări cu acrilic pe pânză definitorii pentru arta lui Alexandru Mariş. Expoziţia va fi prezentată în cele două centre MINI în perioada 9 decembrie 2019 – 9 martie 2020 şi poate fi vizitată de luni până sâmbătă, conform programului de funcţionare al celor două showroomuri.

Adaugati comentariu