Motoarele diesel, încă utile în reducerea emisiilor CO2

Motoarele diesel sunt, în continuare, extrem de importante pentru reducerea emisiilor CO2, susține compania Arval, unul din liderii mondiali in leasing-ul operational auto cu servicii incluse.

Motoarele diesel emit mai putin dioxid de carbon decat cele pe benzina si continua sa reprezinte in acest moment doua treimi din masinile si inmatricularile de vehicule utilitare usoare ale flotelor auto din Europa. Arval recomanda clientilor sai sa cumpere inca modele pe motorina, ca un pas firesc in tranzitia spre metode de propulsie alternative ce acorda timp producatorilor pentru a face investitiile necesare pentru producerea unor vehicule alternative si accesibile, dar si autoritatilor publice pentru a dezvolta infrastructurile necesare.

Benzina si, mai ales, masinile hibride, joaca un rol important in asteptarea unei disponibilitati mai largi a masinilor electrice care, asa cum au identificat expertii Arval, atunci cand indeplinesc anumite conditii, sunt percepute in mod clar ca cea mai buna optiune.

Abordarea Arval este de a facilita trecerea de la metodele actuale la cele ecologice pentru clientii sai prin adaptarea la reglementarile mereu in schimbare.

Adaugati comentariu