Arval România are un nou Managing Director

Arval România, parte a BNP Paribas şi companie de referinţă pe piaţa românească a leasingului operaţional auto cu servicii incluse, are începând cu luna noiembrie un nou Managing Director, în persoana lui Christian Busch.

Christian Busch are o  experienţă relevantă în domeniul leasingului operaţional, deţinând din 2004 şi până de curând funcţia de Director de Operaţiuni al Arval Germania. Înainte de aceasta, noul Managing Director al Arval România a ocupat funcţia de Director de Logistică al Müller-Brot AG. Christian Busch a absolvit University of Applied Sciences, studii în business administration, şi un MBA cu specializare în operaţiuni. 
Christian Busch îşi începe mandatul având ca priorităţi dezvoltarea şi consolidarea businessului Arval România şi poziţionarea companiei ca lider al pieţei de leasing operaţional. Printre obiectivele pe termen scurt ale noului Managing Director se numără, de asemenea, şi extinderea flotei de autovehicule, diversificarea serviciilor oferite clienţilor şi extinderea businessului cu servicii adresate consumatorilor.

“Poziţia de Managing Director al Arval România reprezintă o provocare la care răspund cu mare entuziasm. Peisajul pieţei de leasing operaţional din România arată foarte interesant şi cred ca întrunim toate condiţiile de creştere, poate chiar peste nivelul de creştere al pieţei consolidându-ne astfel poziţionarea în rândul celor mai puternice companii de leasing operaţional. Sunt mândru să preiau ştafeta de la predecesorul meu care a reuşit să dezvolte compania în aceste vremuri tulburi pentru întreaga economie. Să obţii creştere în an de recesiune, nu e puţin lucru. Iar unul din obiectivele mele pe termen scurt este exact acesta – să menţin trendul crescător al businessului Arval în România, în ciuda mersului economiei”, a declarat Christian Busch, Managing Director al Arval Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top