Așa arată interiorul noului Renault Clio – Informații și fotografii oficiale

Interior noul Renault Clio (16)

Așa arată interiorul noului Renault Clio. Aflat la cea de-a cincea generație, cel mai popular model al constructorului francez va fi prezentat în întregime la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

Aflat în topul celor mai bine vândute modele din segmentul B, Renault Clio se pregătește de o nouă apariție. Cu peste 450.000 de unități vândute în 2018 la nivel global, Clio primește o imagine nouă pentru a rămâne un best-seller.

Interior noul Renault Clio (8)

Renault trece în contul noului model, construit pe platforma CMF-B, o ergonomie superioară și o calitate mai bună, reprezentată de plasticele mai moi de pe bord, de materialele de pe fețele ușilor și de cele care îmbracă și consola centrală. Pentru a eficientiza spațiul, francezii oferă acum un design mai compact.

Se regăsește astfel la bord o tabletă uriașă, cea mai lată din segment și cea mai mare din gama Renault, care măsoară 9,3 inci, poziționată vertical și orientată către șofer.

Interior noul Renault Clio (3)

Noul Clio vine în premieră și cu un instrumentar de bord digital, în locul celui analog. Ecranul TFT este disponibil cu dimensinui între 7 și 10 inci. Versiunea cea mai mare redă și navigația. Echipată cu display-ul de 9,3 inci, mașina primește astfel cele mai mari ecrane din segment.

Bordul a fost redesenat, iar dispunerea verticală a display-ului redă senzația de mai mult spațiu. Sub display, butoanele “piano” și butoanele pentru controlul climatizării îl ajută pe șofer să facă mai ușor setările preferate.

Interior noul Renault Clio (9)

Și volanul este nou, primind finisaje din crom satinat și un design mai compact, îmbunătățind astfel vizibilitatea.

Consola centrală, și ea cu linii noi, găzduiește un schimbător de viteze mai scurt. Cu sistem de iluminare special și compartimente noi de depozitare, aceasta primește și o zonă de încărcare wireless a telefonului mobil.

Renault a adus la interiorul lui Clio scaune cu suport mai bun, cu un șezut mai lung, iar în spate, pasagerii au un spațiu mai generos la picioare.

Interior noul Renault Clio (11)

Viitorul posesor de Clio își poate configura mașina bifând o serie de pachete de personalizare. Sunt disponibile opt scheme de personalizare interioară. Se poate alege și una dintre cele opt culori ambientale.

Noul Clio va fi disponibil și în versiune R.S. Line și cu echiparea specială “INITIALE PARIS”.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top