Așa arată noua Kia Picanto, ajunsă la a treia generație

A treia generație a citadinei Kia Picanto va fi dezvăluită în martie, la Salonul de la Geneva, constructorul coreean dezvăluind prima imagine oficială.

Noul Picanto va aborda o temă de design mult mai modernă, cu tușe high-tech preluate de la noul Rio. Partea frontală va fi mult mai agresivă, iar blocurile optice față și spate cu tehnologie parțială LED le vor imita pe cele ale fratelui mai mare, preluând noua semnătură luminoasă specifică brandului.

Și gradul de personalizare al celui mai mic model din gama Kia va fi mai generos, primele schițe dezvăluind elemente inedite precum ornamentele de culoare roșie, grefate în partea inferioară a pragurilor și barelor de protecție, plăcut contrastante cu nuanța închisă a caroseriei.

Interiorul pune accentul pe o ergonomie eficientă și o finisare de calitate. Principalul punct de atracție al planșei de bord este ecranul multimedia tactil cu diagonala de 7 inch, independent de consola centrală, în ton cu cele mai noi tendințe.

Din punct de vedere tehnic, noua Kia Picanto se va înrudi cu Rio, preluând de la acesta noul motor turbo pe benzină cu trei cilindri și 100 CP.

Adaugati comentariu