Așa arată noul Seat Ibiza: PRIMELE IMAGINI OFICIALE

Noul Seat Ibiza va fi dezvăluit astăzi, cu o lună înaintea debutului oficial de la Salonul Auto de la Geneva. PRIMELE IMAGINI CU A CINCEA GENERAȚIE, construită pe o platformă complet nouă.

Noua Ibiza va fi primul model din grupul VW creat pe versiunea modificată/simplificată a platformei modulare MQB. Intitulată MQB A0, noua arhitectură va oferi mai multă flexibilitate şi numeroase avantaje printre care o masă mai redusă şi o dinamică superioară.

Platforma MQB A0 va fi utilizată pentru toate modelele de clasă mică ale grupului VW, Ibiza beneficiind de aceasta chiar și înaintea celei de-a şasea generaţii VW Polo, aşteptată la finalul lui 2017.

2017-SEAT-Ibiza-3

Odată cu trecerea la o nouă arhitectură, noua Ibiza va creşte uşor în dimensiuni, de la 4,04 la 4,10 metri, ceea ce va fi şi în beneficiul spaţiului interior. Linia de design şi proporţiile vor fi inspirate de la Leon, care a devenit bestseller-ul mărcii.

Gama de motorizări va aduce noi unități diesel şi pe benzină de 1,5 litri cu patru cilindri, care vor acompania motorul de bază TSI de 1 litru, cu trei cilindri. Noul diesel de 1,5 litri va înlocui motorul actual de 1,4 litri şi va debuta sub capota lui VW Golf luna aceasta, urmând să fie disponibil şi pe Ibiza. Ulterior, în cursul lui 2017, va urma un motor pe benzină turbo cu aceeaşi cilindree.

REVENIȚI PENTRU DETALIILE OFICIALE.

2017-SEAT-Ibiza-2

Adaugati comentariu