Așa arată Peugeot 308 facelift: Primele imagini

Primele imagini cu Peugeot 308 facelift și-au făcut apariția pe un forum din Franța. Update-ul tehnic și stilistic al modelului compact va debuta în această vară.

Din punct de vedere stilistic, 308 facelift va fi ușor de recunoscut grație blocurilor optice cu lumini de zi și poziții reconfigurate, sigla Peugeot fiind, de asemenea, repoziționată, de pe capotă, la nivelul grilei față, cu un nou design. Barele de protecție și proiectoarele de ceață au fost și ele redesenate.

La interior, Peugeot nu pare să fi operat schimbări importante, doar levierul schimbătorului de viteze fiind aparent redesenat. Sistemul multimedia i-Cockpit va primi un meniu nou mai intuitiv și navigație cu hărți 3D și comenzi vocale.

În plan tehnic, nu sunt așteptate noutăți, Peugeot 308 beneficiind deja de cele mai noi motorizări turbo din panoplia constructorului francez. Dieselul BlueHDI de 1,6 litri ar putea deveni, în schimb, mai eficient și mai puțin poluant. Potrivit primelor informații, premiera oficială a modelului 308 revizuit va avea loc în vară.

peugeot-308 (2)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top