Așa arată Skoda Karoq Cabrio, conceptul realizat de elevi

Skoda Karoq Cabrio (3)

Acesta este conceptul Skoda Karoq Cabrio, mașina construită de elevii Școlii Vocaționale din Mlada Boleslav, acolo unde își are sediul constructorul ceh. Proiectul elevilor a demarat în luna octombrie a anului trecut.

SUV-ul decapotabil a prins contur. Conceptul realizat de 17 elevi talentați are la bază SUV-ul Karoq, păstrând dimensiunile mașinii de serie, dar nu și garda la sol. Elevii, cu ajutorul angajațiilor diviziilor de producție, design și tehnologie, au ales suspensia și amortizoarele modelului Octavia RS pentru SUV-ul lor cabrio.

Skoda Karoq Cabrio (4)

În uzina din Mlada Boleslav, elevii au fost nevoiți să redeseneze hayonul și să redimensioneze portierele, dar au montat și un nou sistem de evacuare. Karoq Cabrio a primit și un nou logo, iar mânerele portiere primesc funcție de iluminare discretă.

Sub capota conceptului elevilor se regăsește un motor TSI pe benzină de 1,5 litri, care ajută SUV-ul să alerge de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde până la o viteză maximă de 204 km/h.

Skoda Karoq Cabrio (2)

Cei 17 elevi ai Școlii Vocaționale fondate în 1927, au ales șapte profesii diferite. Printre ei se regăsesc viitori vopsitori auto, ingineri și mecanici. “Abia așteptam acest proiect, care ne dă libertatea de a construi o mașină inspirată de propriile noastre idei”, spune unul dintre membrii echipei, Ondrei Bacik.

Conceptul, care nu are încă un nume, va fi prezentat oficial în luna iunie.

Skoda Karoq Cabrio (1)

Adaugati comentariu