Așa va arăta Maserati Levante, SUV-ul italienilor

Pe lângă pozele spion și broșurile fotografiate, internetul mai are o metodă de a ne dezveli aspectul unui model care încă nu a fost lansat: desenele tehnice pe care producătorul le trimite în vederea înregistrării patentului.

Partea bună cu astfel de imagini este că sunt 100% exacte, partea proastă este că sunt doar niște desene, contururi negre pe un fond alb care nu te lasă să-ți faci o imagine chiar așa de precisă.

Maserati are planuri mari pentru următoarea perioadă de timp și Levante, un SUV/crossover de clasă mare ar trebui să se afle în vârful lor (chiar dacă febra SUV-urilor s-a mai domolit puțin în ultima vreme). Bazat în mare măsură pe conceptul Kubang (care la rândul lui are dedesubt un Jeep Grand Cherokee), Levante pare să fi păstrat în mare măsură formele conceptului în partea din față și într-o și mai mare măsură în lateral, însă a renunțat la haionul rotunjit pentru o soluție mult mai conformistă.

levante - autoexpert.ro (6)

Cel mai probabil, Maserati Levante va fi prezentat la ediția de anul viitor a Salonului de la Detroit și va putea fi echipat cu o selecție largă de motoare, începând cu unități V6 pe benzină cu 350 sau 425 CP și un V8 de peste 500 CP, dar și versiuni diesel cu 250, 275 sau 340 CP.

levante - autoexpert.ro (1)

După debutul de la începutul anului viitor, Levante ar trebui să intre în scurt timp în producție, Maserati impunând o țintă de vânzări de 37.000 de unități până în 2018, ceea ce înseamnă cam jumătate din numărul total de mașini vândute anual.

 

Adaugati comentariu