Prima imagine cu noul Sandero RS. Hot-hatch de Mioveni

Graficienii ruşi de la X-Tomi Design ne prezintă propria viziune asupra viitorului Sandero RS, cel mai rapid Sandero de serie. Iniţial, noul model va fi comercializat doar pe piaţa din America de Sud, sub sigla firmei-mamă, Renault.

Este puţin probabil, însă, ca Dacia să nu profite de capitalul uriaş de imagine pe care un astfel de model i l-ar putea aduce, astfel încât apariţia noului model şi pe plaiuri mioritice nu poate fi departe de realitate.

Renault a confirmat chiar săptămâna trecută lansarea lui Sandero RS. Acesta va fi construit pentru început doar în Brazilia, asemenea versiunii 100% locale GT Line, de asemenea absentă de pe Bătrânul Continent. Sandero RS va deveni, astfel, primul model RS produs de Renault în afara ţării natale.

Proiectul noului Sandero RS a fost coordonat de echipe de ingineri din Brazilia ai constructorului francez, sub atenta supervizare a specialiştilor de la divizia sportivă Renault Sport. Specificaţiile tehnice rămân secrete, însă, bursa zvonurilor anunţă deja un motor supraalimentat cu cilindreea de 1,2 litri şi un şasiu complet recalibrat.Mai multe detalii vom afla în câteva zile, odată cu debutul oficial al lui Renault Sandero RS.

Sursă foto: xtomi.blogspot.ru

Adaugati comentariu