Așa vor arăta monoposturile Alfa Romeo în sezonul următor de Formula 1

Alfa Romeo Sauber (1)

Așa vor arăta monoposturile Alfa Romeo Sauber F1 Team, pe care le vom vedea anul viitor în Marele Circ. Echipa elvețiană cu logo-ul Alfa a prezentat “uniforma” din sezonul viitor, dar și piloții.

Campionul din Formula 2 de anul acesta și câștigătorul competiției GP3 în 2016, Charles Leclerc, și deja experimentatul Marcus Ericsson, aflat la al 5-lea sezonul în Formula 1, se vor afla la volanul monoposturilor Sauber Alfa Romeo. Antonio Giovinazzi, care a fost pilot de teste la Ferrari în 2017, va fi al treilea om din cadrul echipei.

Alfa Romeo Sauber (2)

Îi așteaptă o iarnă grea pe cei de la Sauber. Șeful echipei, Frederic Vasseur, susține că își pune baza în piloții pe care îi are la dispoziție: “Cu Marcus și Charles, avem un cuplu puternic de piloți pe care îl aruncăm în joc în sezonul de debut al noului team Alfa Romeo Sauber F1. Marcus este un profesionist care lucrează bine în echipă și are o atitudine pozitivă, iar Charles și-a doveded deja talentul. Abia aștept să încep sezonul 2018 cu acești piloți.”

Această formulă a fost anunțată în cadrul unui eveniment desfășurat la Milano, acolo unde team-ul a dezvăluit mai multe informații despre colaborarea cu Alfa Romeo, dar și o imagine diferită pentru monoposturile care au fost alb-albastre în sezonul trecut, trecând de acum la o combinație alb-roșu

Adaugati comentariu