Asociația Europeană de Chirurgie Endoscopica în vizita la Țiriac Collection 


Tiriac Collectrion

Membrii comitetului executiv al Asociației Europene de Chirurgie Endoscopica (EAES), aflați în Romania pentru o întălnire importanta de strategie a dezvoltării chirurgiei endoscopice și robotice în Europa, au vizitat vineri, 17 septembrie, galeria Țiriac Collection din Otopeni, declarându-se impresionați de colecția auto și de modelele expuse.

Evenimentul a reunit chirurgi cu larga experiență profesionala și academica din Spania, Italia, Suedia, Israel, Marea Britanie, Olanda și Romania care pe lângă atribuțiile incluse în programul de lucru au beneficiat și de un tur ghidat al galeriei, aflând detalii inedite despre mașinile și motocicletele colecției.

Țiriac Collection

Întrunirea medicilor în Romania a fost coordonata de către Prof. Dr. Cătălin Copaescu, membru al comitetului executiv EAES, pasionat la rândul sau de mașini, care a organizat în curtea galeriei Țiriac Collection o zona dedicata vehiculelor ARO IMS, pe care specialiștii din domeniul medical au avut șansă de a le conduce.

La solicitarea membrilor EAES, invitatul special în cadrul turului organizat la Țiriac Collection a fost Ilie Năstase, care și-a prezentat motocicleta Vespa integrata în colecție și a purtat o discuție cu invitații pe teme legate de tenis, sport, autovehicule, dar și sănătate, centrată pe rigorile performantei și evoluția tehnologiei.

Galeria reunește colecția de automobile și motociclete deținută de omul de afaceri Ion Țiriac, integrând peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, mașini super-performante evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția se află în Otopeni, strada Calea Bucurestilor, numărul 289, este deschisa publicului în fiecare zi de vineri, sâmbăta și duminica, în intervalul orar 10:00-19:00. Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații despre istoria modelelor auto expuse atât în limba romana, cât și în limba engleza.

Țiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, cât și de ultima generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Via Țiriac Collection

Adaugati comentariu