Astăzi nu se eliberează permise și certificate de înmatriculare! Ghișeele sunt închise în toată țara!

Ți-a expirat permisul? Cum îl schimbi și cât te costă

Direcția Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor, își suspendă temporar activitatea, atât în București, cât și în țară. Toate ghișeele vor fi închise din cauza unei defecțiuni la un server central.

Cei care aveau astăzi drum la Direcția Regim Permise și Înmatriculări vor fi nevoiți să-și schimbe planurile. Programul cu publicul a fost suspendat în toată țara, iar ghișeele vor rămâne închise joi, 26 octombrie. Astăzi nu se vor depune și nici nu se vor elibera acte.

Totul are drept cauză o defecțiune de ordin tehnic survenită la un server central, informează Ministerul Afacerilor Interne. Personalul specializat lucrează pentru rezolvarea situației, dar defecțiunea nu va putea fi remediată astăzi, în timp util. Ministerul își cere scuze pentru situație.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor”, se precizează în comunicatul MAI.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top