Aștepți Black Friday? Top 5 cele mai scumpe mașini rulate care se vând în România

Cele mai scumpe mașini

Le așteptăm mereu pe cele mai ieftine. Vânăm oferte, așteptăm Black Friday, reducerile de Crăciun și discount-urile pentru ultimele unități dintr-o serie. Pe site-urile de mașini second hand, alegem mereu “Cele mai ieftine” ca și criteriu de listare. Dar care sunt cele mai scumpe mașini rulate care se vând în România?

Am găsit cele mai scumpe mașini rulate, care au parcurs peste 100 de kilometri și care se vând în România. Așa că poate Black Friday îi inspiră pe proprietari și vor mai lăsa din preț. Iată lista:

5. Lamborghini Aventador

Acest Lamborghini Aventador i-a oferit distracție actualului proprietar pe o distanță de 16.000 de kilometri. Supercarul din 2013 se vinde acum pentru suma de 227.900 de euro.

Citește și:

Black Friday 2018 – top 5 mașini de pus în wishlist

Prețul include cei 700 de cai putere, transmisia automată, tracțiunea spate, un interior în piele și anvelope Pirelli PZERO Corsa, care îmbracă jante de 19 inci în față și 20 de inci în spate.

4. Bentley Continental

Un Bentley Continental GT S 635 PS First Edition este scos la vânzare pentru 229.900 de euro. Doar 1.000 de kilometri a rulat mașina din 2017 înainte de a-și căuta alt proprietar.

Bentley Continental Cele mai scumpe mașini

Motor de 6.0 litri și 635 de cai putere, lux și confort sunt detaliile cu care vânzătorul încearcă să găsească un cumpărător.

3. Mercedes-Benz SLS 63 AMG

Bijuteria pe roți este una dintre ultimele produse de companie, în 2012. Cu un motor de 6.2 litri, care produce […]

Adaugati comentariu