Aston Martin DB5 Junior: model electric pentru cei mici

Aston Martin DB5 Junior este o jucărie electrică destinată celor mici. Modelul a fost dezvoltat împreună cu Little Car Company și este disponibil în două variante de putere.

Aston Martin oferă un model clasic în variantă de jucărie pentru cei mici. Modelul Aston Martin DB5 Junior este produs împreună cu Little Car Company, aceeași companie care produce și modelul Bugatti Baby II, o versiune la scară a celebrului automobil de curse Bugatti Type 35.

Designul modelul pentru copii este inspirat de clasicul DB5. DB5 Junior are o lungime de aproape trei metri și folosește un motor electric de 6.7 CP alimentat de o baterie de 1.8 kWh.

Versiunea standard are 270 kg și poate rula cu până la 48 km/oră. Autonomia variază între 16 și 32 km, în funcție de modul de rulare ales (Novice, Expert sau Race).

Aston Martin oferă și o versiune Vantage pentru DB5 Junior ce este echipată cu un motor electric de 13.6 CP alimentat de două baterii de 1.8 kWh. Motorul electric este amplasat pe puntea spate și acționează roțile echipate cu jante cu spițe de 10 inch.

Modelul de jucărie nu este ieftin, un DB5 Junior având un preț de 35.000 lire sterline, în timp ce varianta Vantage costă 45.000 lire sterline.

Via Motor1

Adaugati comentariu