Aston Martin lansează în România DBX

Aston Martin lansează în România DBX - primul său model în segmentul SUV-urilor de lux ce va fi oferit la vânzare pentru un preț începând de la 165.000euro+TVA.
Aston Martin DBX

Aston Martin marchează un nou capitol în ilustra sa istorie de peste106 ani prin lansarea DBX, primul său SUV și un model care va aduce brandul mai aproape de o nouă clientelă pentru această marcă la nivel mondial.

Aston Martin DBX
Aston Martin DBX

DBX semnalează astfel o nouă eră pentru Aston Martin care intră într-un segment anterior neexplorat de celebrul producător, cel al SUV-urilor de lux cu nivel de performanță dinamică specifică mașinilor sport.

Propulsie

Programat pentru producție în unitatea de fabricație din St Athan, Țara Galilor, DBX dispune de o platformă dedicată SUV-urilor, lucru rar întâlnit în acest sector.

Alimentat de o nouă versiune a motorului V8 Twin-Turbo de 4 litri furnizat de Mercedes-Benz, DBX oferă o putere impresionantă de 550 de cai-putere și 700 Nm  cuplu maximl.

Motorul V8 supraalimentat are propulsează automobilul de la la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde, ajungând la o viteză maximă de 291 km/h.

Aston Martin DBX
Aston Martin DBX

Interior

Interiorul luxos realizat manual, acoperișul panoramic din sticlă, o gamă contemporană de furniruri și metale rafinate asigură un ambient interior excepțional.

În plus, aceasta include și o serie de materiale inovatoare, respectiv, introducerea în premieră pentru industria auto a unei țesături din 80% lână, ca o completare la fibra de carbon și un design estetic distinctiv.

Aston Martin DBX
Aston Martin DBX

Primul model cu 5 locuri al Aston Martin nu se anunță doar versatil în ceea ce privește terenul pe care îl poate aborda, dar este și adaptabil la o mare varietate de situații și tipologii de proprietari.

Lansarea în România

Astfel, se preconizează că DBX va deveni cel mai popular model al Aston,  fiind așteptate vânzări de aproximativ 5000 de unități pe an.

Modelul urmează să fie prezentat în mod oficial în România în data de 19 decembrie 2019, la reprezentanța Aston Martin, deținută de compania British Motors, parte a Grupului Forza Rossa.

Aston Martin DBX poate fi deja configurat în reprezentanță, putând fi achiziționat la un preț începând de la 165.000 euro plus TVA, devenind astfel cel mai accesibil SUV pe segmentul de lux al acestei categorii de automobile.

Mai mult decât atât, pachetul de dotări standard include o listă complexă de avantaje mai mult decât atractive, printre care: plafon panoramic, scaune și oglinzi încălzite, senzori de parcare față și spate cu indicator vizual, sistem de cameră 360 ° și multe alte elemente decorative premium.

 

Adaugati comentariu