Aston Martin reînvie modelul Virage

Cel mai nou model al producătorului britanic va debuta la Geneva, ocupând locul de mijloc în gama Aston Martin, între DB9 și DBS.

Numele Virage are o insemnatate deosebita pentru Aston Martin, primul astfel de model devenind o legenda a anilor 90”. Noul Virage poate fi considerat un fel de hibrid tehnic, folosind elemente de la DB9, DBS si Rapide. Liniile exterioare sunt puternic inrudite cu cele ale lui DBS, micile modificari fiind realizate cu scopul de ii oferi lui Virage o imagine mai rafinata.

Sub capota celui mai nou Aston se afla bine cunoscutul V12 de 6 l in versiunea de putere 490 CP, cifra aleasa parca special pentru a se plasa cu exactitate matematica intre DB9 (470 CP) si DBS (510 CP). Pentru a ii sustine pretentiile de grand tourer, platforma lui Virage a fost optimizata pentru a oferi un compromis cat mai bun intre confort si dinamica. In acest scop suspensia Bilstein a fost setata mai moale decat cea folosita in cazul lui DBS, iar inginerii britanici au folosit cantitati mai mari de materiale fonoabsorbante. 

Noul model Aston Martin va costa de la 150.000 lire sterline si va disponibil in versiune coupe si cabrio, in configuratie cu 2 locuri sau 2+2 locuri. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top