Aston Martin și Jaeger-Lecoultre recidivează

AMVOX2 DB9 Transponder este al treilea ceas din colecția Aston Martin produsă de Jaeger Lecoultre. Dacă ai un DB9 prin garaj și nu îți place să îl deschizi în stilul clasic acest ceas vine la fix.

Modelul DBS a fost primul Aston Martin care a beneficiat de un ceas Transponder, prin intermediul caruia posesorul putea deschide si inchide de la distanta masina prin simpla apasare a unei zone de pe cadranul ceasului (intre ora 8 si ora 9 pentru a deschide, respectiv intre 3 si patru pentru a inchide).

Apasarea simultana a celor doua zone desemnate declanseaza functia de gasire a masinii, care nu actioneaza asupra inchiderii centralizate, ci doar ii aprinde farurile pentru cateva secunde, pentru a repera mai usor automobilul in parcarile aglomerate.

Circuitele necesare acestui sistem au fost integrate in carcasa ceasului mecanic produs de Jaeger-Lecoultre, discret si eficient, ca o capodopera a miniaturizarii. Carcasa ceasului a fost confectionata din titan, iar sigla DB9 precum si limbile ceasului a fost plasate pe o suprafata neagra luminiscenta, pentru a lasa impresia de plutire a elementelor. 

Ceasul AMVOX2 DB9 Transponder poate fi comandat prin intermediul reprezentantelor Aston Martin si costa 15.833 de euro, fara taxe. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top