Astra Sports Tourer și Corsa facelift în România

Noul Astra Sports Tourer aduce stil, caracter practic şi tehnologiile ecologice în segmentul de autovehicule station wagon compacte, oferind proprietarilor posibilitatea de a combina utilitatea profesională şi personală într-un singur autovehicul.

Cu acelaşi ADN Opel în materie de design şi denumirea de Sports Tourer ca şi perechea sa mai mare Insignia, modelul Astra Sports Tourer prezintă, de asemenea, o concentrare similară pe calitate şi funcţionalitate de primă clasă. Forma sculptată adăposteşte un habitaclu cu toate atributele aclamate pe scară largă ale modelului Astra hatchback, adăugând în acelaşi timp ample capacităţi de încărcare. 

Designul portbagajului, eficient din punct de vedere al spaţiului, asigurând un impresionant volum de încărcare de până la 1.550 de litri, este completat de funcţii premium inteligente precum noile scaune spate FlexFold – un sistem care pliază scaunele spate la o apăsare de buton.

Aspectul atletic al modelului Astra Sports Tourer este susţinut de o experienţă de conducere la fel de atletică. Noul station wagon beneficiază de aceeaşi suspensie spate inovatoare şi acelaşi şasiu mecatronic FlexRide ca şi colegul său hatchback. Alte dotări de prim rang în clasa sa, precum iluminarea frontală adaptivă AFL+ şi scaunele faţă ergonomice aprobate de medici, adaugă confort şi siguranţă.

O gamă amplă de sisteme de propulsie ce cuprinde nouă motorizări cu consum eficient asigură o putere între 70 kW/95 cp şi 132 kW/180 cp. Tehnologia economică Start/Stop va fi introdusă mai întâi la motorul 1.3 CDTI (70 kW/95 cp) la începutul anului viitor, având emisii de CO2 reduse, de 109 g/km.

Opel a fost printre primii producători de autovehicule din Europa care au introdus o caroserie station wagon la începutul anilor 50. Noul Astra Sports Tourer valorifică acum peste 50 de ani de expertiză Opel în proiectarea şi construirea de autovehicule station wagon.

[_newpage_]

Noul exterior al Opel Corsa

Întotdeauna se întâmplă ceva la Corsa: totul s-a schimbat sub exteriorul acestui model în 2010 – şasiul, sistemul de direcţie şi gama de motorizări. Din ianuarie 2011, renumitul autovehicul de dimensiuni mici de la Opel primeşte o nouă garderobă.

Un exterior transformat îi conferă un aspect mai sportiv, mai expresiv, făcându-l uşor de identificat ca membru al celei mai recente game de autovehicule Opel. Un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvoltă o putere de 70 kW şi 95 CP este introdus în această gamă, având tehnologia Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei uşi necesită numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km şi are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

Pentru a fi conectat cu lumea, Corsa este prevăzut cu un nou sistem multimedia infotainment cu şapte difuzoare de 4×20 waţi. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod şi conexiuni USB. Dispune de conexiuni universale, este uşor de folosit şi are toate dotările moderne încorporate, la un preţ foarte avantajos. 

Noi culori şi decoruri moderne sunt disponibile pentru interior şi exterior. Pe lângă o nuanţă modernă de gri cărbune, interiorul poate fi amenajat cu decoruri mai expresive Tabasco Orange sau Steel Blue. Noua paletă de culori pentru exterior cuprinde o nuanţă off-white  Guacamole delicată, un verde Grasshoper atractiv şi un roşu Henna îndrăzneţ. 

De asemenea, gama de culori de succes caracterizată prin versiuni speciale, sport este îmbogăţită prin noul pachet opţional „Linea”, caracterizat prin două linii late care se întind de-a lungul caroserie, cu roţi de 17 inch şi carcasele oglinzilor exterioare în culori asortate. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top