ATP e-UpCity, autobuzul electric asamblat la Baia Mare, a fost lansat oficial

Grupul ATP din Baia Mare, controlat de Mircea Cîrț, a lansat oficial pe piață e-UpCity, un autobuz electric cu o autonomie maximă de 360 km.
ATP Bus e-UpCity

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, a lansat pe piață a autobuzului electric ATP Bus e-UpCity. Acesta face parte dintr-o nouă etapă a unei investiții în valoare de peste 25 de milioane de euro demarată în urmă cu patru ani.

Cu o activitate de peste 25 de ani în domeniul comerțului și reparațiilor de mașini auto, ATP Group și-a dezvoltat începând cu 2019 segmentul de producție auto. Astfel a luat naștere ATP Trucks, companie prin care s-au asamblat la Baia Mare atât basculanta cât și betoniera Truston. La acest portofoliu se adaugă acum ATP Bus cu e-UpCity.

„Demersul nostru, ca producători, de a viza și produsele cu tehnologie electrică este așezat în contextul actual. Este proiectul nostru de creştere continuă într-o eră a globalizării, dar și dorința de a mișca lucrurile într-o direcție pozitivă la noi în țară. Produsul ATP Bus face parte dintr-o nouă etapă a investiției demarată în urmă cu patru ani, în valoare de peste 25 de milioane de euro și evident nu se oprește aici. Următorii pași vor fi în sensul extinderii infrastructurii necesare asamblării produselor ATP Trucks, aici, la Baia Mare. În data de 1 mai, autobuzul nostru a ieșit în primele probe de drum”, a declarat Mircea Cîrț, fondatorul ATP Group.

Află mai multe detalii pe floteauto.ro

Adaugati comentariu