Advertisement

ATP Trucks Automobile a produs peste 250 de vehicule în patru ani

ATP Trucks

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, parte a ATP Group, depășește 250 de unități produse și atinge afaceri de 20,7 milioane de euro în primii patru ani de activitate.

„În această scurtă, dar intensă perioadă, am întâmpinat numeroase provocări, dar cu determinare, competență și o echipă dedicată am depășit fiecare obstacol. Un moment relevant în parcursul nostru a fost livrarea de flote către marii constructori de autostrăzi din România, ce demonstrează încrederea de care ne bucurăm azi. Aceasta nu numai că a confirmat calitatea și rezistența vehiculelor noastre, dar a consolidat și poziția noastră ca partener de încredere pentru proiectele critice din industrie.În plus, am atins un alt obiectiv important, prin livrarea primei flote de 10 autobuze electrice ATP Bus. Aceasta reprezintă o promisiune îndeplinită pentru dezvoltarea soluțiilor de mobilitate urbană durabilă și ecologică”, a declarat Mircea Cirț, președintele companiei.

Produsele din portofoliul producătorului ATP Trucks sunt: autocamionul Truston 8×4 430 CP, autobetoniera Truston 8×4 430 CP, autocamionul Truston 8×4 430 CP cu suprastructură pompa de beton Stamer 38 m, autotractorul Truston 4×2 480 CP în varianta cu cabină joasă dar și cu cabină înaltă și autobuzul electric ATP Bus în patru variante de echipare.

„Pe măsură ce înaintăm, suntem hotărâți să rămânem agili și receptivi la cerințele pieței în schimbare. Cu această viziune în minte, ne-am propus să extindem unitatea noastră de producție, pentru a ne putea îndeplini angajamentul atât față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, dar și față de clienții noștri”, a adăugat Mircea Cirț.

Un pas semnificativ în evoluția producătorului este integrarea suprastructurilor brand propriu, Stamer, în asamblarea camioanelor.

În domeniul autobuzelor electrice, după livrarea primelor 10 astfel de vehicule pentru primăria din Vișeu de Sus în urmă cu doar câteva zile, unitatea de producție are planificată trimiterea către client a unei noi flote de opt unități până la finalul acestui an.

ATP Trucks Automobile este parte a ATP Group, afacere cu capital 100% românesc, și este specializată în producția de autovehicule de transport rutier și persoane.

ATP Group activează din 1995 în domeniul auto, ca furnizor de piese și accesorii auto, iar în prezent se poziționează ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Grupul și-a reașezat liniile de business, astfel că azi afacerile acestuia au focus pe ATP Trucks & Buses – producția de camioane și autobuze electrice, ATP Exodus – producător suprastructuri și semiremorci Stamer, Divizia Hefton – utilaje și echipamente de construcții, ATP Motors – dealership auto, reprezentanță autorizată pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, MAN dar și distribuitorul produselor ATP Trucks și, implicit, a serviciilor post vânzare pentru acestea.

– Primele 10 autobuze electrice produse la Baia Mare au ajuns la client

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top