Atuul modelelor Hyundai

Căutând printre ofertele de garanție ale mărcilor auto, am regăsit în final cea mai complexă ofertă disponibilă pe piaţă.

2Hyundai este marca cu cel mai ofertant și transparent produs: ai 5 ani de garanție integrală, fără limită de kilometri și în plus, transmisibilă, pentru toate modelele intrate în gamă începând de anul trecut: i30 face lift, ix35, ix20, Genesis Coupe, Veloster și noul Elantra. Mărcile concurente au rămas în urmă din acest punct de vedere, oferind o garanție standard de doi sau trei ani.

Cea mai bună ofertă de garanţie auto şi servicii conexe postvânzare vine de la Hyundai. de 3 ani garanție fără limită de kilometri sau fără costuri suplimentare de extindere a garanției. Atuul Hyundai îl reprezintă nelimitarea la nivel de distanțe parcurse cu mașina. În plus, Hyundai îți aduce un beneficiu suplimentar – transferabilitatea garanției.

3Ceea ce înseamnă că dacă te decizi pe parcusul celor 5 ani de garanție să îți vinzi mașina, viitorul posesor va beneficia în continuare de garanția integrală, iar tu vei beneficia de o valoare mai mare de revânzare a mașinii. Serviciului extrem de ofertant de garanție Hyundai i se alătură și alte servicii post-vânzare, precum 5 ani de asistență rutieră și 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite (5 Year Triple Care).

Oferta preferențială de finanțare prin Țiriac Leasing Hyundai își completează gama de servicii cu o ofertă preferențială de finanțare prin Țiriac Leasing. La achiziția oricărui autoturism nou al gamei sale în sistem leasing, beneficiezi de 6 luni asigurare CASCO gratuită, trei revizii gratuite și patru plinuri de combustibil cadou.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top