Au apărut fotografii noi cu BMW X2

BMW X2

BMW se dă mare cu al său X2. Producătorul auto premium a făcut publică o serie nouă de fotografii în care BMW X2 este plasat într-un mediu care îi vine ca o mănușă: în Lisabona, pe malul Atlanticului.

Fratele mai solid, dar mai tânăr al lui X1, cu care împarte platforma, X2 este un Sports Activity Coupe, care preia însă liniile de coupe ale lui X4 și X6. Noul X2 promite manevrabilitate și agilitate superioare.

BMW X2

Pentru început, gama va include trei motorizări, dar aceasta va fi completată în lunile următoare, ajungând la un total de patru propulsoare pe benzină și cinci pe motorină. Versiunea de bază X2 sDrive20i ascunde sub capotă un motor turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri, 192 CP și un cuplu de 280 Nm. Puterea este expediată către puntea din față prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte. De 7,7 secunde va avea nevoie X2 sDrive20i pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și va atinge o viteză maximă de 227 km/h.

BMW X2

Este aici! BMW X2, SUV-ul „cool” de la BMW

În lunile care urmează, locul acestei versiuni de bază va fi luat de sDrive18i, cu motor turbo de 1.5 litri pe benzină și cu trei cilindri, care dezvoltă 140 CP și care va funcționa în tandem cu o cutie manuală.

Pentru adepții tracțiunii integrale, BMW trimite pe piață versiunile xDrive20d și xDrive25d, ambele cu propulsie diesel și cu motoare turbo de 2.0 litri cuplate la cutii automate cu opt trepte, care asigură 190, respectiv 231 CP.

BMW X2

Noul BMW X2 primește cea mai nouă generație a sistemului multimedia iDrive. Standard, crossover-ul premium primește un display de 6,5 inci, în timp ce ecranul tactil de 8,8 inci este disponibil opțional.

X2 va ajunge în showroom-uri în luna martie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top