Au apărut primele imagini oficiale cu noua Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybrid - prețuri în România

Noua Honda CR-V Hybrid apare în primele fotografii oficiale înainte de prezentarea oficială, care va avea loc săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Paris.

Honda a făcut publice o serie de specificații tehnice referitoare la noua Honda CR-V Hybrid, săptămâna trecută, când a anunțat că mașina va primi 184 de cai putere și un cuplu 315 Nm. Noua Honda CR-V Hybrid este pusă în mișcare de un motor de 2.0 litri i-VTEC și de un motor electric.

Constructorul nipon trece în contul versiunii cu tracțiune față un consum mixt de 5,3  litri/100 km și 5,5 litri/100 km pentru versiunea cu tracțiune integrală.

Honda CR-V Hybrid 2

Primele detalii despre Honda CR-V în versiunea hibrid

Noul SUV hibrid primește un exterior identic cu cel al versiunii cu propulsie convențională, dar va avea în plus elemente care îi vor confirma propulsia cu emisii reduse, de 120 de grame de dioxid de carbon la kilometru pentru modelul cu roți mortice față și 126 de grame de dioxid de carbon la kilometru pentru modelul cu tracțiune integrală, conform noului standard WLTP, intrat în vigoare de la 1 septembrie.

Sistemul iMMD (intelligent Multi-Mode Drive) aduce la bordul noii Honda CR-V Hybrid trei moduri diferite de rulare: EV Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Noua Honda CR-V Hybrid intră în producție luna viitoare, la uzinele din Japonia ale constructorului nipon Primii clienți își vor primi mașinile începând cu primăvara lui 2019.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top