Au apărut primele schițe cu viitorul Hyundai Santa Fe!

Hyundai Santa Fe

La scurt timp după ce au prezentat prima imagine teaser cu viitorul Hyundai Santa Fe, sud-coreenii arată și primele schițe ale mașinii. Desenele dezvăluie un design îndrăzneț, care preia elemente de la noul Kona, dar care păstrează proporțiile modelului.

Faruri înguste, o grilă uriașă, o bară de protecție proeminentă, sunt elementele care caracterizează partea frontală a mașinii. În spate, stopurile sunt unite de o linie mediană puternică. Hyundai spune că noul SUV va veni cu o imagine încrezătoare și stabilă, iar schițele oficiale confirmă o alură dinamică a viitoarei mașini.

Hyundai Santa Fe

Constructorul sud-coreean va aduce la bordul lui Santa Fe cele mai recente funcții de siguranță ale companiei, ca parte a pachetului Smart Sense. Un sistem de avertizare la prezența unui obiect sau a unei persoane pe bancheta din spate (Rear Occupant Alert) este unic în industrie. Mașina va veni și cu sistem frânare automată de urgență în cazul detectării unui pericol de impact (Traffic Collision Warning).

Ajuns la a patra generație, Hyundai Santa Fe este pe piață din 2001 și împarte numeroase elemente tehnice cu sora de platformă Kia Sorrento, așa că nu ar trebui să ne așteptăm la o revoluție în ceea ce privește gama de motorizare.

Hyundai va prezenta mașina în februarie, iar în martie, o va aduce la Salonul Auto de la Geneva.

 

Adaugati comentariu