Audi a lansat A1 Sportback

Audi extinde gama modelului A1 cu versiunea în cinci uși, botezată Sportback, care este programată să-și facă apariția pe piață la începutul anului 2012.

Modelul în cinci uși inspiră emoție și individualitate, este comunicativ cu utilizatorul și tineresc, sportiv, fără a uita să fie eficient, și țintește să se bucure de un succes similar celui repurtat de fratele său cu trei portiere.  Hatch-ul Audi destinat publicului urban, cu precădere tânăr, va poposi în show-room-urile mărcii la începutul anului viitor.

Rădăcinile sale sunt evidente, design-ul fiind foarte asemănător celui al versiunii în trei portiere. Modificări au fost consemnate la nivelul structurii de rezistență, iar lungimea noului model este de 3.950 mm. Înălțimea este mai mare cu ccâțiva milimetri, fapt ce se traduce printr-un spațiu mai mare oferit pasagerilor de pe banchetă la nivelul capului. Modelul este prevăzut standard cu patru locuri, dar există posibilitatea să se opteze și pentru un al cincilea, gratuit.

Cumpărătorii pot opta între trei motorizări TFSI pe benzină și trei motorizări diesel TDI, care produc între 63 kW (86 CP) și 136 kW (185 CP), pentru unele dintre ele existând posibilitatea să fie oferite împreună cu transmisia S Tronic cu șapte trepte.

Noul A1 Sportback este garnisit cu multe inovații tehnologice ce țin de control al funcțiilor și de sistemele de infotainment, dintre care amintim doar Audi connect. De exemplu, dacă sistemul multimedia MMI este conectat prin Bluetooth la un telefon mobil, automobilul poate fi conectat la Internet.

Interiorul a fost conceput în același stil tineresc ca și exteriorul, posibilitațile de personalizare ale acestuia fiind multiple. Se poate opta pentru culori tinerești, proaspete și pentru multe detalii de design atractive, pentru a reflecta cel mai bineîn final, spiritul noului proprietar.

Adaugati comentariu