Audi A7

Audi își mărește gama de modele cu un elegant coupe cu 5 uși. A7 are ca scop să îmbine eleganța unui coupe, cu funționalitatea unui sedan. Beneficiind de cele mai noi tehnologii din domeniul auto, A7 se pregătește a fi un model de temut pentru concurență.

Una dintre vedetele standului Audi, alături de conceptul Quattro, este modelul A7 Sportback. Elegantul coupe cu 5 uși, îmbină formele atractive ale unui sedan, cu funcționalitatea mărită a unui break. Modelul înglobează tehnologii de ultimă generație cum ar fi caroseria ce are în componență mai multe elemente de aluminiu, un șasiu cu setări sport, multiple sisteme de asistare a șoferului, motoare V6 puternice și eficiente, sau sisteme multimedia foarte performante. 

Gama de motoarizări este formată din patru opțiuni, două pe benzină și două diesel, generând puteri cuprinse între 150 kW (204 CP) și 220 kW (300 CP). La capitolul eficiență, luăm ca exemplu motorizarea 3.0 TDI de 204 CP, care împreună cu transmisia multitronic, are un consum de doar 5,3 l/100 km și emisii de doar 139 g CO2/km.Audi A7

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top