Audi iese în față cu noul Urban Concept

Audi este gata încă o dată să exploreze noi orizonturi. Iată primele informații despre noul concept ultra-ușor, cu 1+1 locuri, conceput special pentru aglomerațiile urbane.

Studiul tehnologic ce urmează să fie prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt nu se încadrează în nici o categorie convențională; creația Audi înglobează elemente de la mașinile de curse, de la mașinile urbane, sau de la cele cu scop recreațional, într-un concept nou, radical.

Urban Concept este cu totul nou și nu este bazat pe nici un model precedent. Dezvoltarea sa a fost canalizată din start spre eficiență, reducerea maselor și creșterea randamentului modelului. Rezultatul a fost un model care renunță la orice greutate auplimentară fără rost, și care concentrează esența pură a mișcării în ritm sportiv.

Cu o caroserie atent studiată, aerodinamică, Urban Concept este întruchiparea unui limbaj complet nou de design pentru Audi. La interior pot fi găzduite două persoane, dar poziția lor joasă va fi una cu origini sportive. Comenzile au fost atent studiate, iar poziționarea lor este optimă. Atât volanul, cât și pedalierul pot fi reglate după specificațiile fiecărui șofer în parte, pentru a oferi oricui o poziție optimă la volan.

Plafonul culisează în spate pentru a facilita accesul la bordul noului model. Tehnologiile înglobate de Audi în acest mou concept reprezintă o declarație a capacităților și a progresului tehnologic deosebit pe care l-a înregistrat producătorul în ultima perioadă, în special în direcția reducerii eficiente a greutății vehiculelor.

Cockpit-ul este construit din fibră de carbon și integrează cele două scaune. Jantele conceptului au dimensiunea de 21 de inch. Propulsia este asigurată de două motoare electrice e-tron, care asigură o accelerare fulminantă. Energia necesară propulsiei este asigurată de o baterie lithium-ion.

Adaugati comentariu