Audi MIDOCAR Vitan are un nou director de marcă

Audi MIDOCAR Vitan are un nou director de marcă

Din octombrie, structura MIDOCAR Vitan a fost îmbogățită prin înființarea postului de Director de marcă Audi. Expansiunea brandului, diversificarea portofoliului de modele, înclinația consumatorului din România spre mărci premium și achiziție de flote reprezintă contextul în care MIDOCAR Vitan a decis să completeze echipa cu un profesionist în vânzări și în managementul relației cu clienții.

După un an și jumătate de antreprenoriat, timp în care a lansat brandurile CoolBuy Club și Danke Bavaria, Andrei Duică (fost director Audi la Porsche Bucuresti Nord) a revenit în industria auto la conducerea reprezentanței Audi din cadrul dealer-ului MIDOCAR Vitan.

Promisiunea pe care a făcut-o industriei auto la plecarea din Porsche Inter Auto, aceea că retragerea sa nu este una definitivă si că va rămâne fidel industriei, alături de afinitatea sa pentru marca Audi și de intersectarea cu dealer-ul MIDOCAR, l-au readus pe Andrei Duică în poziția de coordonator al echipei Audi.

“Poziția importantă acordată de MIDOCAR constituie pentru mine oportunitatea de a construi un plan de vânzări competitiv în piață. Încă din 1992, MIDOCAR a fost primul importator al mărcilor Audi și Volkswagen în România. Așadar, există o tradiție și o experiență acumulate pe piața vânzărilor auto de import, pe care doresc să le continui alături de domnii Silviu Preoteasa și Cristian Pușcaș”, declară noul Director Audi MIDOCAR Vitan.

Responsabilitățile lui Andrei Duică în cadrul companiei presupun managementul procedurilor și al dezvoltării organizaționale, traininguri și evaluări de personal, implementarea indicatorilor de performanță, activități de coaching, coordonare și control, vânzări de mașini noi către segmentele B2B și B2C.

“Sunt foarte concentrat pe dezvoltarea personalului din punct de vedere al pregătirii, al relaționării, al orientării către client. Targetul meu: clienți Audi MIDOCAR Vitan EXTREM DE MULȚUMIȚI. În acest sens, pregătesc o nouă abordare, bazată mult mai mult pe relaționare, pe comunicare, pe aflarea nevoilor clientului. Îmi doresc să ne apropiem mult mai mult de clienții noștri, să le câștigăm loialitatea. Vreau să fim prima opțiune atunci când clienții se îndreaptă spre marca Audi”, completează acesta.

Andrei Duică are o experiența de 11 ani în domeniul vânzărilor de automobile premium, a urmat cursuri în Consultanță Managerială și a participat la peste 20 de traininguri dedicate industriei. În perioada 2002 – 2005 a ocupat funcția de specialist vânzări Mercedes-Benz la Țiriac Auto, iar până în anul 2012 a lucrat în cadrul Porsche Inter Auto. În martie 2012 a renunțat la funcția de Director Vânzări Audi Porsche București Nord pentru a se dedica activităților de antreprenoriat.

Adaugati comentariu