Audi pe primul loc în 2009

Audi a reușit să-și depășească principalii rivali pe piața auto și să devină principala opțiune pentru cumpărătorii de autoturisme premium din România.

Audi a reuşit în 2009 să fie marca preferată a cumpărătorilor de autoturisme premium, depăşind principalii competitori  Mercedes Benz şi BMW. 

Raportul de vânzări, realizat de APIA, clasează Audi pe prima poziţie, având un total de 1289 de unităţi vândute anul trecut. Printre modelele care s-au bucurat de succes printre cumpărătorii din România au fost A4 cu 386 de autoturisme vândute, cifra incluzând şi versiunea Avant şi modelul S si Audi A3 (256 de unităţi).

De asemenea, în segmentul SUV, Audi Q5 a atras atenţia clienţilor, reuşind să vândă 263 de unităţi din acest model. Pentru 2010, Audi continuă să-şi extindă paleta de modele cu lansările de modele noi, precum noul Audi A8, vitrina tehnologică a mărcii, Audi A1 „ the next big thing”, Audi A7 şi  TT facelift.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top