Audi Q5 e quattro, lansat în România

Audi Q5 e quattro, lansat în România

Audi Q5 e quattro a devenit disponibil în România și are două opțiuni de propulsie: 50 sau 55 TFSI. Este primul dintr-o serie de șase modele plug in hybrid pe care le va lansa compania pe piața autohtonă.

Audi a dezvăluit și prețul de comercializare: 56.928 euro (TVA inclus) pentru versiunea 50 TFSI e quattro. Modelul superior 55 TFSI va costa un minim de 65.863 euro (TVA inclus). Noul Audi Q5 e quattro face parte din marea familie de modele PHEV dezvoltate recent de marca din Ingolstadt. Sistemul său electrificat este format dintr-un motor pe combustie 2.0 TFSI și unul electric în curent continuu (PSM). Totalul combinat este de 299 sau 367 CP. Performanțele dinamice includ un sprint la 100 km/h în 6,1 sau 5,3 secunde și viteze maxime de 135 km/h (electric) sau 239 km/h (hibrid).

Audi Q5 e quattro, lansat în România

Tracțiunea integrală electrificată și cutia S tronic cu șapte trepte folosesc noua tehnologie ultra de optimizare a utilizării. Astfel, un sistem de control inteligent poate activa predictiv sistemul quattro în funcție de analiza datelor primite de la senzori și a modului de condus al șoferului. Bateria Li-Ion are capacitatea de stocare de 14,1 kWh și livrează o autonomie EV de 40 km. Reîncărcarea durează 2,5 ore la o stație de 400 V/16 A. În cazul utilizării unei prize casnice, procesul va dura aproximativ șapte ore.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top