Audi Q5 facelift: informații și fotografii oficiale

Audi a prezentat oficial noul Audi Q5 facelift. SUV-ul german primește o serie de îmbunătățiri tehnice și un update estetic.

Audi a publicat primele imagini cu noul SUV Q5 facelift. Modelul german primește o serie de îmbunătățiri tehnice și un facelift optic. Versiunea cu facelift este cu 19 mm mai lungă față de modelul anterior. La interior, Q5 facelift primește o banchetă culisabilă, iar volumul portbagajului va putea varia între 550 și 1.550 litri.

Vor fi disponibile trei nivele de echipare pentru interior: Base, Design Selection și S Line. Se poate opta pentru tabloul de bord digital cu display de 12.3 inch (Audi Virtual Cockpit Plus). În echiparea standard, display-ul din fața celui de la volan are 10.1 inch.

Audi va folosi pentru Q5 facelift unitatea Modular Infotainment Platform (MIB 3), mai rapidă față de sistemul anterior MIB 2.

La exterior se remarcă grila octogonală cu o suprafață mai mare și prizele de aer de dimensiuni mari. Luminile de zi LED au un design nou, iar în spate sunt disponibile stopuri OLED ca opțiune. La exterior, Q5 facelift poate fi configurat cu pachetele Advance Line și S Line. Sunt disponibile 12 culori pentru caroserie inclusiv noile nuanțe Distric Green și Ultra Blue.

Pentru lansare, Audi propune motorizarea diesel 40 TDI. Motorul de 2.0 litri oferă 204 CP și 400 Nm și dispune de sistem mild-hybrid la 12V. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu șapte trepte. Audi Q5 40 TDI facelift poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 7.6 secunde.

Ulterior vor fi propuse și alte două versiuni echipate cu motor 2.0 TDI și una cu motor 3.0 TDI. Plus două versiuni pe benzină echipate cu propulsorul 2.0 TFSI. De asemenea, versiunea plug-in hybrid va fi oferită în două variante de putere.

Pentru piața din Germania, noul Audi Q5 40 TDI facelift are un preț de pornire de 48.700 euro.

Test drive Audi Q5 55 TFSI

Via Audi

Adaugati comentariu