Audi R8 V10 Plus în ediție super-limitată! Prinde cine poate

Audi R8 V10 Plus

Fanii Audi pot pune mâna pe o mașină specială. Audi R8 V10 Plus este cea mai potentă mașină din serie grație unor setări noi oferite de Audi Sport Performance.

Doar 44 de exemplare vor fi disponibile la nivel global. De exemplu, în Marea Britanie, vor ajunge doar cinci dintre acestea, cu un preț de 176.560 de lire sterline. Elemente aerodinamice asigură mașinii un comportament rutier spectaculos, promit nemții.

Audi R8 V10 Plus

Kit-ul aerodinamic a fost dezvoltat în tunelul de vânt și construit în totalitate din plastic ranforsat cu fibră de carbon. Eleronul și difuzorul de aer reduc rezistența la vânt și îi asigură mașinii sport un look extrem de agresiv. Imaginea dură este completată de prize mari de aer, de jante multi-spiță de 20 de inci, și de discuri de frână ceramice în față și în spate.

Audi trece în contul lui R8 V10 Plus o viteză maximă de 330 km/h. forța de apăsare este acum de 250 de kilograme, cu 100 mai multe ca la un V10 Plus standard. La vieza de 150 km/h, aero-kit-ul dublează această forță.

Audi R8 V10 Plus

La interior, mașina primește un volan îmbrăcat în Alcantara cu marcaj la ora 12, o cameră pentru marșarier și bucket seats îmbrăcată în piele Nappa. Sistemul digital Audi Virtual Cockpit este, de asemenea, prezent la bord.

Cele 44 de mașini construite pot fi achiziționate în sistem ‘primul venit, primul servit’.

Adaugati comentariu