Audi S3 Sportback și Sedan: 310 CP și 400 Nm

Audi a prezentat oficial versiunea performantă a modelului A3: noul S3 Sportback și Sedan folosește motorul de 2.0 litri de 310 CP.

Audi a dezvăluit primele imagini cu noua generație a modelului S3 Sportback și S3 Sedan. Versiunile performante vin la doar câteva luni după prezentarea noii generații a modelului compact Audi A3.

Noul Audi S3 este disponibil în versiune Sportback cu cinci portiere sau Sedan cu patru portiere și caroserie în trei volume. Pentru putere, Audi a apelat la motorul 2.0 TFSI ce dezvoltă 310 CP și oferă un cuplu maxim de 400 Nm.

Puterea este trasmisă către ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală quattro și a unei cutii de viteze automate cu șapte trepte.

Noul Audi S3 poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/oră.

Față de modelul normal A3, versiunile sportive S3 au o gardă la sol mai mică cu 15 mm, suspensie sport sau suspensie sport cu amortizoare adaptive.

Elementele spoilerului forntal sunt mai agresive, iar grila este vopsită complet în negru. În spate există un difuzor aerodinamic și un sistem de eșapament cu patru evacuări finale. Jantele standard au 18 inch, iar opțional se pot alege jante de 19 inch.

Interiorul este personalizat cu accesorii din aluminiu și fibră de carbon, scaune sport, volan sport și instrumente de bord digitale.

La lansare, modelele S3 vor fi disponibile în versiunea Edition One. Comenzile pot fi făcute începând cu luna august, iar primele livrări vor avea loc în octombrie.

Prețul noului Audi S3 Sportback pe piața din Germania este de 46.300 euro, iar S3 Sedan pornește de la 47.180 euro.

Via Audi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top