Audi S8 – galerie foto completă și informații noi despre performantul sedan german

Dezvăluit inițial în vara acestui an, Audi revine cu o serie de informații noi despre modelul S8 precum și cu o galerie foto completă.

Cel mai performant model din gama modelului Audi A8 este echipat cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri ce dezvoltă 571 CP și 800 Nm. Motorul este secondat de un sistem mild-hybrid la 48 V.

Noul Audi S8 – Informații și fotografii oficiale

Puterea este transmisă prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte și sistem de tracțiune integrală quattro cu diferențial sport. Modelul Audi S8 are o greutate ce depășește 2.200 kg, dar poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.8 secunde, iar viteza este limitată electronic la 250 km/oră.

Deoarece folosește și un sistem mild-hybrid ce asistă propulsorul, Audi spune că S8 are un consum mediu de benzină de 11.3 litri/100 km. Noul model este echipat cu direcție integrală și suspensie activă predictivă. Aceasta poate preseta suspensia controlând fiecare roată utilizând informații de la sistemul de navigație și de la cel al camerelor video.

Audi S8 poate fi echipat cu frâne de carbon ceramic și cel mai avansat sistem infotainment MMI ce integrează, opțional, și asistentul virtual Amazon Alexa.

Adaugati comentariu