Audi se pregătește pentru Frankfurt cu o clădire proprie pentru găzduirea celor 33 de modele expuse

Salonul Auto de la Frankfurt găzduiește un stand exclusivist pentru nemții de la Audi, o cladire-concept de trei etaje și 700 de metri pătrați

Salonul Auto de la Frankfurt găzduiește un stand exclusivist pentru nemții de la  Audi, o cladire-concept de trei etaje și 700 de metri pătrați, special gândită și construită pentru a găzdui cele 33 de modele prezentate de germani. 

Arhitectura complexului este special gândită pentru a centra și delimita cele patru zone principale ale salonului – Audi Sport, quattro, Audi Technologies și Audi ultra, astfel încât fiecare nișă a grupului să fie corect reprezentată. Una din cele mai expresive zone este cea dedicată lui quattro, temperatura încăperii  cu pricina fiind coborâtă la -21 de grade Celsius, aducând publicul mai aproape de impresia condițiilor vitrege la care un automobil de sub sigla quattro se poate regăsi. 

Cireașa de pe tort o reprezintă scena construita în cinstea noului sedan A4, poziționată în centrul clădirii pe o platformă rotativă ce face parte din construcția unui compas, construcție ce indică în cele patru puncte cardinale direcția celor patru zone reprezentative. Mai mult de atât, clădirea dispune de un sistem multimedia cu ecran holografic, amplasat in spatiul Audi Technologies, sistem ce va relata informații și detalii tehnice despre 33 de exponate ce poarta semnătura nemților. 

Audi nu se află la prima construcție de asemenea amploare, conceptul standurilor etajate existând atât în cadrul ediției 2011 cât și 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt. Însă nemții ne promit că apariția din 2015 va fi una cu totul specială. Rămâne de văzut, în perioada  17 – 27 Septembrie. 

Adaugati comentariu