Audi TT RS Iconic Edition: serie limitată la doar 100 de exemplare

Audi marchează finalul de drum pentru modelul TT RS cu o ediție specială numită Iconic. Doar 100 de exemplare vor fi produse pentru piața din Europa.

Audi va retrage în curând celebrul model TT din gama sa. Pentru a marca acest model, Audi va pune pe piață o ediție exclusivistă a modelului TT RS. Doar 100 de exemplare vor fi produse pentru piața din Europa, acestea fiind împărțite cu zgârcenie pe cele mai importante piețe. Pentru Marea Britanie, de exemplu, vor fi disponibile doar 11 exemplare.

Audi TT RS Iconic Edition

Toate cele 100 de bucăți vor fi vopsite în nuanța Nardo Grey, iar o serie de elemente ca pragurile, carcasele oglinzilor și emblemele vor fi finisate în negru glossy. Un pachet aerodinamic cu eleron fix este oferit standard plus blocurile optice LED Matrix.

Ediția specială Iconic mai dispune de jante negre de 20 inchi și un interior cu scaune sport tapițate în Alcantara cu cu cusături galbene.

La capitolul motorizare, ediția specială păstrează trenul de rulare standard pentru modelul TT RS: motorul de 2.5 litri cu 5 cilindri ce oferă 400 CP și 480 Nm plus transmisia automată S Tronic cu șapte trepte și tracțiune integrală quattro. Audi TT RS Iconic Edition poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,7 secunde, iar viteza maximă este de 280 km/oră.

Via Audi

Adaugati comentariu