Audi Twin Cup: Campioni Mondiali la Service

Masini rapide si motoare urland este ceea ce asteptati in mod normal de la circuitul din Jerez. Dar oricine a vizitat pista la sfarsitul lunii septembrie a intalnit un alt fel de campioni: cele mai bune echipe de service si tehnologie Audi din lume s-au intalnit aici pentru a concura la finala Internationala Audi Twin Cup.

Un campion mondial a fost încoronat dintr-un total de 59 de echipe din 34 de naţiuni. Echipa din Romania, Autoworld/ Cluj Napoca a terminat pe locul 11: “ Este minunat sa ne aflam printre finalisti.  Echipa noastra s-a pregatit intens, iar experienta lor a contribuit la obtinerea acestui rezultat. Locul 11 este o mare rasplata ”, a spus Iuliu Kolozsvari, Director Departament Tehnic/Post-Vanzare la Porsche Romania SRL.
 
Mai mult de şase luni de competitie  şi pregătirea meticuloasă se află în spatele participantilor la Audi Twin Cup finala internationala.  La finalele nationale, participantii au dovedit cat de bine isi cunosc meseria lor: insa in Jerez de la Frontera din regiunea spaniola  Andalusia, au demonstrat-o doar cele mai bune echipe : 59 echipe finaliste  din 2,740 echipe  cu mai mult de 8,000 participanti.

 Audi Twin Cup examineaza cunostintele combinate ale personalului din service-urile Audi: Ei trebuie să cunoască produsele până la ultimul detaliu, pentru a fi în măsură să diagnosticheze şi să rezolve defectele cât mai repede posibil.  Ca si cunostinte de specialitate,  se asteapta ca ei sa ofere servicii complete premium:  Comportamentul lor in relatia cu clientul este , deasemenea, foarte atent examinat. Cele mai bune echipe  se califica la categoriile individualeTehnologie si Service, precum si la categoria combinata  “Twin”. 

Anul acesta, echipa  AMAG AG Zurich/Heerbrugg din Elvetia s-a clasat pe locul I. Pe locul 2 s-a clasat echipa Porsche Inter Auto din Viena/ Austria,  urmati de echipa rusa de la  Audi Center Rostov/Taganka situat in Rostov-on-Don si Moscow pe locul 3. Audi Twin Cup a avut loc pentru prima dată în 1996. Toti dealerii Audi, cu un contract de service cu AUDI AG au posibilitatea de a  participa la competitie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top