Aur lichid – Uleiul de motor Petronas Mercedes

Aur lichid. Astfel este descris lubrifiantul original dedicat mașinilor pe a căror capotă strălucește celebra Steluță Norocoasă: ulei de motor Petronas Mercedes. Nu crezi până nu vezi?

Producătorul auto de la Stuttgart are propriul mod de a face reclamă produselor originale realizate de către companie. Și este un mod de-a dreptul spectaculos. Un clip de aproape 2 minute, cu aspect de film 3D, arată picăturile de ulei auriu Petronas formând piese auto, apoi chiar mașina însăși.

Mercedes-Benz se laudă cu un timp redus de care uleiul Petronas are nevoie pentru a ajunge în punctele esențiale și pentru o lubrifiere rapidă după o pornire la rece, susținînd că doar uleiurile selecționate și aditivi propuși de companie se ridică la nivelul celorlalte produse comercializate de brand-ul cu stea în trei colțuri.

Cu uleiul original Petronas Mercedes, mașina ta va dribla pornirile la rece, temperaturile scăzute sau rulările la limite cu forța la care te aștepți e la ea. Mercedes promite o performanță superioară la temperaturi reduse, la căldură incendiară și chiar atunci când șoferul alege să forțeze mașina până la limita superioară, asigurând, implicit, o rezistență de durată.

Conform reclamei care arată ca un film SF, uleiul de motor Petronas Mercedes asigură o uzură redusă, un consum redus, dar și valori mai mici ale emisiilor decât în cazul folosirii unui alt tip de ulei.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top