SUV de superlux Aurus Komendant pentru Putin

Aurus Komendant

Brandul rusesc de superlux Aurus urmează politica lui Rolls-Royce și după limuzina de superlux Senat și vanul Arsenal, pregătește un SUV de superlux Aurus Komendant pentru Putin, informează revista germană Auto motor und sport. 

Rolls-Royce Cullinan va avea un concurent și acesta nu vine de la Bentley sau Lamborghini ci de la rușii de la Aurus. Aceștia pregătesc un SUV de superlux care a fost surprins în testele de iarnă.

Numele Komendant este sugestiv, fiind parcă predestinat liderului suprem Vladimir Putin. După cum se observă în fotografiile spion publicate de auto motor und sport, SUV-ul Aurus Komendant pare a fi foarte aproape de forma finală.

Citește totul despre Aurus Senat

Designul este inspirat de la Aurus Senat cu farurile cu cele două „pleoape” de LED-uri și grila impozantă, foarte înaltă, dar ceva mai îngustă decât la Rolls-Royce. Din lateral, Aurus Komendant arată mai mult ca un croosover break cu un al treilea geam lateral generos.

Aurus Komendant

Nu știm dimensiunile dar cu siguranță, SUV-ul are o lungime care se apropie de cea de 5,63 metri a versiunii scurte a lui Aurus Senat, iar jantele de 20 inci par destul de mici pentru acest mastodont. Platforma tehnică este preluată de la Senat iar sub capotă se găsește același motor V8 bi-turbo de 4,4 litri dezvoltat de Porsche cu 600 CP și 880 Nm cuplat cu o transmisie automată cu 9 trepte și tracțiune integrală.

Interiorul este preluat de la Aurus Senat și pare inspirat de la BMW cu controllerul plasat în dreapta schimbătorului. Fiind o mașină de superlux, nu există al treilea rând de scaune, scopul fiind oferirea a cât mai mult spațiu pe rândul al doilea.

Aurus Komendant

Din informațiile auto motor und sport, Aurus Komendant va debuta la finalul lui 2021 sau începutul lui 2022 și dacă va fi disponibil și liber la vânzare ar putea deveni cel mai bine vândut model al gamei.
Numele Komendant vine de la unul din turnurile Kremlinului.

Găsiți galeria completă pe site-ul auto-motor-und-sport.de.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top