Auto Index, primul indice al pieţei auto second hand

Care este preţul mediu al unei maşini second hand? Cum a evoluat piaţa de maşini rulate din România, în ultima lună? Dar în ultima săptămână?

Toate aceste întrebări au acum un răspuns. Platforma on-line www.auto.ro a lansat Auto Index, primul instrument de măsurare a pieţei auto second hand din România, care indică:

Media preţului solicitat în anunţurile de vânzare de pe auto.ro, începând din mai 2009

Valoarea pieţei de maşini second hand, estimată pe baza anunţurilor postate pe auto.ro

Numărul total de anunţuri de pe auto.ro şi evoluţia acestuia.

Auto.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de servicii pentru tranzacţiile auto second hand, s-a relansat recent şi aduce utilizatorilor instrumente care facilitează căutarea şi vânzarea de maşini on-line.
„Nu mai suntem în epoca simplei postări de anunţuri. Piaţa auto second hand din România are nevoie de servicii specializate care să faciliteze tranzacţiile. Cumpăratorii şi vânzătorii îşi doresc să fie asistaţi şi orientaţi în deciziile lor.”, a declarat Bogdan Vulcan, Program Manager la Netbridge Development. 
 
Astfel, Avantaj Client ajută cumpărătorii să găsească cele mai bune maşini cu un preţ mai mic decât media pieţei.

Bursa Auto Index ajută utilizatorii nehotărâţi să ia o decizie comparând evoluţiile modelelor de care sunt interesaţi, în funcţie de anul de fabricaţie şi de rulaj. De asemenea este un instrument util celor pasionaţi de date statistice.

Sugestie Preţ este un instrument care estimează valoarea maşinii în funcţie de ofertele similare (după marcă, model, an de fabricaţie, kilometraj) înregistrate în baza de date Auto.ro, din mai 2009 până în prezent.

Cu Buget Fix, utilizatorii pot să vadă ofertele avantajoase care se încadrează în suma stabilită, aranjate în funcţie de criteriul care contează cel mai mult pentru ei: rulaj minim, vechime, cel mai mic preţ.

Auto.ro este o platformă on-line de servicii auto. Site-ul Auto.ro a apărut în 2007 şi aparţine portofoliului Netbridge Development, New Century Holdings. Domeniile auto acoperite de site sunt:
 
Maşini second hand;
 
Parcuri auto;
 
Maşini noi;
 
Dealeri auto;
 
Service-uri auto;
 
Auto Index, primul indice auto al pieţei second hand;
 
Instrumentele Auto Index: Avantaj Client; Bursa Auto Index; Sugestie preţ; Buget Fix; Analize Auto Index;
 
Alte servicii auto. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top