Auto Italia a adus trei modele noi la Salonul Auto Moto

Fiat Fullback

La Salonul Auto Moto organizat în Piața Constituției din București, Auto Italia aduce 3 modele noi: Alfa Romeo Giulietta, Fiat Fullback și ediția specială Jeep Renegade 75th Anniversary.

Începând de azi și până duminică, 24 aprilie este deschis Salonul Auto Moto din București. Celor care vor să vadă ultimele modele de autoturisme lansate pe piața din România, le recomandăm să meargă în Piața Constituției. Printre expozanți, Auto Italia aduce trei modele ale grupului FCA în premieră pentru România.

Noul pick-up Fiat, numit Fullback, este un autovehicul utilitar din gama Fiat Porfessional. Numele i se trage din rugby, unde reprezintă poziția de fundaș lateral al echipei. Semnificația este clară: Fullback e solid precum un jucător de rugby care vine din spate, gata să atace topul pick-up-urilor de clasă medie. Deși este oferit și în variantă cu tracțiune integrală, noul model este perfect adaptat aglomerațiilor urbane, grație razei de bracaj de 5.7 metri în cazul tracțiunii spate și 5.9 m pentru tracțiunea integrală. Sarcina utilă de 1100 kg și masa remorcabilă de 3000 kg sunt suficiente majorității utilizatorilor, în timp ce versiunile de cabină extinsă sau dublă asigură o variantă optimă pentru fiecare. Nici la capitolul motorizări nu stă mai prejos: propulsorul de 2.4 lirei este oferit în două variante, capabile de 150 CP și 380 Nm, respectiv 180 CP și 430 Nm. Fiecare variantă de putere poate fi combinată fie cu o transmisie manuală în 6 trepte, fie cu una automată cu 5 viteze. Noul pick-up va fi disponibil începând din vară.

2016 Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo aduce versiunea revizuită a compactei Giulietta, ce poate fi echipată cu noul motor diesel de 1.6 litri și 120 CP. Combinat cu noua transmisie automată cu dublu ambreiaj, motorul Multijet transmite cuplul către roți fără întrerupere. Totuși, cele două exemplare expuse în Piața Constituției sunt echipate cu motorul pe benzină 1.4 Multi-Air de 150 CP și cu cel Multijet de 2 litri și 175 CP și transmisie automată TCT.

Jeep Renegade 75th Anniversary

Ultimul model adus de Auto Italia la expoziție este ediția specială Jeep Renegade, lansată cu ocazia aniversării a 75 de ani de istorie Jeep. Expus în culoarea Jungle Green și pus în mișcare de motorul Multi-Air de 1.4 litri și 170 CP, Renegade 75th Anniversary își afișează cu mândrie elementele distinctive, precum emblema aniversară, grila frontală, carcasele proiectoarelor, sigla 4×4 și aplicele pentru stopuri vopsite în bronz lucios și semi-lucios, barele de amarare cu accente de bronz și jantele de 18” vopsite într-o nuanță semi-lucioasă de bronz. Până în toamnă, când vor apărea și edițiile speciale ale 75th Anniversary ale modelelor Cherokee, Grand Cherokee și Wrangler, fanii mărcii se vor putea bucura de actualele oferte promoționale de finanțare, oferite pe perioada Salonului Auto Moto.

Adaugati comentariu