Auto Total Business Show, pe ultima turnantă

Auto Total Business Show

Nu uitați de spectacolul Auto Total Business Show din acest weekend! Va spun asta pentru că, de la ultimul articol pe care l-am scris, au apărut noutăți interesante în program. Ca de exemplu posibilitatea de a vă testa capacitățile de pilot pe singurul simulator F1 din lume, capabil de forțe 3G!

N-am idee cine poate rezista tentației! Cei care l-au testat la edițiile anterioare cu siguranță nu. Ei cunosc deja senzațiile unice și sunt convins că vor să le retrăiască. Iar eu sunt unul dintre ei! Este, de departe, cea mai accesibilă variantă de a simți forțele dintr-un cockpit de Formula 1, fără să-ți pui viața gaj.

Cât de real se simte? Păi tehnologia force feedback, capabilă să dezvolte o forță nemaiîntâlnită pe simulatoarele auto, de 3G(!), își dă mâna cu sunetul surround și display-urile full-HD pentru a produce senzațiile cele mai apropiate de Formula 1 pe care o ființă umană le poate simți. Desigur, traseele respectă fidel circuitele angrenate în Marele Circ, atât ca arhitectură, cât și ca nivel de aderență.

Simulatorul F1 Auto Total Business Show

Anul trecut, simulatorul a fost una din principalele atracții ale show-ului: în cele două zile, vizitatorii au străbătut peste 2300 de km, echivalentul distanței București-Paris! Am contribuit și eu cu un modest Comarnic – Sinaia, și plănuiesc s-o fac și duminică. Și, dacă tot o să fiu acolo, o să ”mă dau” și cu super-realisticul simulatorul auto G-Motion așa, de încălzire.

Alex Filip - Auto Total Business Show

Dacă plănuiți să-l vizitați duminică, veți avea ocazia să primiți autografe și să faceți selfie-uri (că tot e la modă) cu campionul național la raliuri, Alex Filip, care va fi prezent la standul Rombat între orele 12 și 14. Puteți să-l întrebați și despre locul 3 de la Raliul Acropolis, din Gercia. La cum îl știm, o să vă povestească cu plăcere!

Auto Total Business Show

În rest…demonstrații de drift, Bike trial, Skate show și Parkour cât cuprinde, și sâmbătă, 11 iunie, și duminică, pe 12, între orele 10 și 18. Ah…era să uit: și peste 100 de domnișoare frumoase și pasionate de cauciuc încins! Biletul către raiul motoriștilor costă 20 de lei, echivalentul a 4 litri de benzină. Ce ziceți, ne vedem la Romexpo?

Adaugati comentariu