Auto1one devine service autorizat

Auto1one este incepând cu luna noiembrie 2010 primul service auto independent din România care a devenit Service Partener in grupul Porsche România pentru 3 din marcile acestuia. Este vorba de Volkswagen, Skoda și Volkswagen Autovehicule Comerciale. 

Noutatea constă în faptul că Auto1one este singurul service auto independent din Romania care a fost autorizat simultan pentru 3 mărci ale grupului Porsche România. Asocierea dintre Auto1one şi cele 3 mărci germane vine ca urmare a unui întreg proces de dezvoltare ce a rezultat în atingerea unui standard de calitate foarte ridicat impus de grupul Porsche.

De acum posesorii mărcilor Volkswagen, Skoda şi Volkswagen Autovehicule Comerciale se pot adresa service-ului Auto1ne pentru toată gama de servicii: consultanţă, întreţinere, mecanică, tinichigerie şi vopsitorie.

“Am făcut această învestiție având în spate două motive puternice: primul este pasiunea pentru mașini, a mea și a echipei mele, dublată de excepționala experiență pe care colegii mei o au în industria auto. Iar al doilea motiv este dorința mea, a noastră și a multora asemenea nouă, de a primi în România servicii la alte standarde decât suntem obișnuiți, în general și în ceea ce privește domeniul auto în mod particular.”, a declarat Directorul General Auto1one Group, Cristi Olaru.

Realizat cu o investiţie de 14 milioane de euro, Auto1one reprezintă un concept remarcabil pe piaţa service-urilor auto din România – All inclusive fit stop™ – şi propune o gamă de servicii premium menite să raspundă celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Construit pe o suprafaţă de 12.700 m², service-ul dispune de două ateliere de 2.200 mp şi o parcare cu peste 160 de locuri.

In cadrul serviciilor complexe si complete pe care le primesc, clientii Auto1one beneficiaza totodata de preturi speciale, fara concurenta, pentru politele CASCO sau RCA procurate prin Auto1one Broker de Asigurare. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top