AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET

În luna Aprilie, AUTOITALIA a lansat un nou produs post vanzare dedicat autovehiculelor marca Fiat ieşite din garanţie. Intitulat Combo-Pack, noul produs reuneşte într-un ambalaj personalizat toate elementele necesare realizării unei revizii curente.

Combo-Pack este realizat în funcţie de modelul şi de tipul de motorizare al autovehiculului şi vine astfel, în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurând un set de  beneficii majore printre care:
Economie de bani – Pachetul a fost construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual
Economie de timp – Toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-o singură cutie. Clientul este astfel scutit de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori
Siguranţa calităţii – Pachetul Combo-Pack este realizat de specialiştii AutoItalia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat în pachet toate piesele necesare plus toată documentaţia de care clientul are nevoie să îşi poate efectua singur revizia. Astfel, clientul nu mai trebuie să se informeze în prealabil care sunt piesele şi operaţiile specifice pentru motorizarea şi modelul pe care îl deţine.

Echipa After Sales AutoItalia este în permanenţă în cautare de soluţii pentru toţi clienţii mărcilor din portifoliu, iar lansarea acestui nou produs, Combo-Pack, demonstrează încă o dată grija AutoItalia pentru păstrarea nealterată pe termen cât mai lung a valorii de prim montaj a autovehicului.

Combo- Pack conţine:

Piese de origine (cu respectarea recomandarilor din plansa de bord a autovehiculului respectiv : filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil)

Ulei Selenia ( cu respectarea  Normei Tehnice Contractuale a constructorului Fiat  )

Documentaţie tehnică pentru realizarea operaţiei în sistemul „do it yourself”

Mănuşi

Pâlnie pentru schimbul de ulei

Deoarece economia de bani este unul dintre cele 3 beneficii majore pe care acest nou produs le garantează, preţurile recomandate pentru acest pachet încep de la 198 lei + TVA. Combo–Pack va fi disponibil în magazinele de piese auto partenere Fiat, în unităţile service autorizate şi online pe www.fiatshop.ro si www.autoitalia.ro.

Totodată, clientul poate să profite de modularitatea pachetului şi să creeze propriul Combo-Pack in functie de nevoile sale (ex. pachet doar pentru schimbul de ulei etc).

Clienţii care aleg sa monteze Combo-Pack în reţeaua de service-uri autorizate Fiat vor beneficia de tarife de manoperă speciale fixe.

Adaugati comentariu