Automobile Bavaria a lansat noul BMW X3

Automobile Bavaria Group a gazduit evenimentul de lansare a noului BMW X3, odată cu lansarea oficială a acestuia în toate ţările europene. MHS Motors, membru al grupului Automobile Bavaria a livrat în ziua lansării europene, primul BMW X3 model nou din România.

În decursul ultimilor şapte ani, prima generaţie a modelului BMW X3 a scris o excepţională poveste de succes, 614.824 de unităţi produse in Austria (Gratz), Rusia, Egipt şi Thailanda. Plăcerea condusului, calitatea premium şi, în plus, eficienţa remarcabilă au făcut ca BMW X3 să devină foarte apreciat de clienţi şi să obţină rezultate excelente în studiile independente. Specialiştii au onorat BMW X3 cu numeroase premii pentru siguranţa remarcabilă, satisfacţia clienţilor, fiabilitatea şi valoarea constantă.

Noul BMW X3 este o continuare firească a formulei care a stat la baza succesului înregistrat de primul model SAV în segmentul său. Cu o agilitate mult îmbunătăţită, un confort al călătoriei optimizat vizibil, cu mai mult spaţiu decât oricare dintre concurenţii săi şi cu opţiuni inovatoare de echipare, noul model oferă condiţiile ideale pentru a ocupa aceeaşi poziţie ca şi predecesorul său – aceea de punct de referinţă în segmentul Sport Activity Vehicle.

Noul BMW X3 oferă două motoare revoluţionare. Propulsorul diesel cu patru cilindri de la noul BMW X3 xDrive20d dezvoltă o putere maximă de 135 kW / 184 CP, astfel că depăşeşte cu 5 kW nivelul predecesorului său, în timp ce consumul mediu în ciclu EU a fost îmbunătăţit cu 14%, la 5,6 litri per 100 kilometri. Noul BMW X3 xDrive35i este echipat cu un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, a cărui putere maximă este de 225 kW / 306 CP.

Noul BMW X3 xDrive35i vine echipat standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Această opţiune, unică în segment, este disponibilă la BMW X3 xDrive20d ca alternativă la transmisia manuală cu şase trepte standard. În premieră, transmisia automată este combinată cu funcţia Auto Start Stop, care dezactivează automat motorul la stop sau la blocaje în trafic. Imediat ce pedala de frână este eliberată, motorul reporneşte.

Noul BMW X3 este disponibil la showroom-urile Automobile Bavaria Group, preţurile noului model începând de la 33.200 Euro, fara TVA.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top